Як вивчити англійську у Львові у 4 рази швидше?

Ми вчимо англійську у школі 10 років, в університеті – ще 5, а в результаті при зустрічі з іноземцем червоніємо і ховаємо голову в пісок. Чому ж так? У нас же такий довгий досвід у вивченні англійської у Львові?

Ми вчимо частинки, але не знаємо як їх зв’язати між собою і поки роками вчимо одну частину, вже забуваємо іншу. Сьогодні ми розповімо вам про методи вивчення іноземних мов (Львів), які стануть у нагоді кожному, збережуть ваш час та гроші.

Метод Каллана

У Кембріджському університеті стверджують, що для того щоб здати екзамен для досягнення рівня екзамену Cambridge PET, навчаючись за методом Каллана, потрібно в 4 рази менше часу, ніж за будь-якою іншою відомою методикою.

Цей метод полягає у певній системі викладення нового та повторення вже пройденого матеріалу, що забезпечує надзвичайно ефективне засвоєння та розвиває рефлексивну реакцію. Студент не перекладає речення з рідної мови на англійську, він одразу відповідає англійською.

Заняття за методом Каллана відбуваються дуже інтенсивно. Англійська тут звучить 60 секунд у хвилину, 60 хвилин – у годину. Так інформація засвоюється учнями у 4 рази швидше. Заняття проходять дуже інтенсивно, викладачі підтримують високий темп мови, наближений до носіїв мови.

Саме такий метод вивчення іноземних мов використовують для своїх працівників такі компанії як Phillips, IBM, Fiat та інші. Корпоративна англійська у Львові доступна у лінгвістичному центрі Carpe Diem. Використовюючи унікальний метод Каллана викладачі центру проведуть у вашому офісі курс занять, що дозволить вашим працівникам вивчити іноземну мову швидко та якісно.

За більш детальною інформацією телефонуйте: +38 (098) 816 56 10