Як гарно привітати з Новим роком англійською мовою

В кінці грудня ми відзначаємо одне з найбільш чудових та важливих свят на світі – Новий рік. Вашим друзям і діловим партнерам буде приємно отримати від вас новорічні привітання англійською. Ви можете побажати їм щасливого свята при особистій зустрічі, по телефону, відправити новорічну листівку. Ми підібрали тексти, які ви можете використовувати, щоб привітати з Новим роком іноземною. Вони повинні сподобатися тим, кому будуть адресовані.

Про що потрібно знати перед привітанням?

Свято Нового року сяє радістю і веселощами. Його чекають як діти, так і дорослі. Напередодні Нового року дуже багато клопоту і метушні. Щоб привітати всіх і нікого не забути, зробіть намітки СМС в чернетці телефону. У свято вам знадобитися лише декілька хвилин, щоб привітати всіх своїх друзів. Також, щоб зробити гарне привітання англійською мовою, слід враховувати наступне:

  • Найкращі помічники в складанні оригінальних, а головне, актуальних новорічних привітань для ваших друзів – це соціальні мережі. Досить уважно вивчіть профілі близьких, їх записи, фотографії, статуси і репости в vk, facebook, instagram і twitter. Продемонструйте увагу до життя своїх друзів, згадайте найяскравіші моменти року, роздрукуйте фотографії для листівки, побудуйте привітання з цитат окремих записів. Не виключено, що подібне інтернет-дослідження також допоможе вам обрати ідеальний подарунок (особливо зверніть увагу на те, в яких конкурсах соціальних мереж брали участь ваші близькі і які призи визнали спокусливими).
  • Індивідуальні привітання у віршах написати під силу далеко не кожному, а як щодо оригінального привітання з Новим роком в прозі, складеного за зразком астрологічного передбачення? Зразком по стилю може бути будь-який гороскоп на рік з інтернету або друкованого журналу.
  • Форма привітання і те, як ви вручаєте подарунок на англійському до Нового року, може відчутно посилити емоції обдаровуваного. Ми часто бажаємо на Новий рік, щоб в майбутні місяці з нами залишилося і примножилося все найкраще з року минулого. З такими словами можна піднести велику коробку, де буде лежати невеличкий подаруночок.

Приклади привітань з перекладом на англійську мову

Оскількі багато людей працюють та кожен день взаємодіють з іноземними партнерами, потрібно знати, як краще привітати своїх співробітників. Ось декілька прикладів с перекладом на англійську:

Шановні колеги! Ось і добігає кінця ще один рік, і саме зараз час підбити його підсумки. Я можу з повною відповідальністю заявити, що ви всі – велика команда справжніх професіоналів! Величезних успіхів і високих показників нашого підприємства вдалося досягти тільки завдяки вашій злагодженій і плідній праці.

Dear colleagues! That’s the end of one more year, and it’s time to sum it up. I can state with full responsibility that you are all – a great team of true professionals! The huge successes and high indicators of our enterprise have been achieved only through your coherent and fruitful work.

Вітаю усіх з Новим роком! Бажаю вам виключно продуктивної роботи, успіхів у кар’єрі, досягнення своїх основних цілей і прекрасної взаємодії з професійною командою. Ви обов’язково реалізуєте всі свої плани і проведете наступний рік не менш продуктивно, ніж поточний.

Happy New Year! I wish you extremely productive work, success in your career, achieving your main goals and excellent interaction with a professional team. You are sure to realize all your plans and spend the next year no less productively than the current one.

Друзів і приятелів можна привітати менш формально:

Зі святом! Нехай наступний рік принесе якомога більше позитивних емоцій, вражень, а кожен новий день буде починатися з посмішки на твоєму обличчі!

Happy New Year! May the next year bring as many positive emotions and impressions as possible, and each new day will begin with a smile on your face!

Новий рік – це нові можливості. Я бажаю тобі сімейного благополуччя, радісного настрою, продуктивності на роботі і просто всього самого найкращого.

New year is a new opportunity. I wish you family well-being, joyful mood, productivity at work and just all the best.

Найголовніше, щоб ваші привітання були щирими, від серця. Тільки тоді вони обов’язково сподобаються адресату, який буде вдячним за такі теплі слова.