Іноземні мови для дорослих

Чому варто дорослим вивчати іноземні мови? Ми звикли, що мови варто вчити у школі, а ще краще – в садочку. Однак, чи ефективно це?

  • Вчені довели, що у фахівців, котрі вивчають складні іноземні мови, відбувається потовщення кори головного мозку. А у тих, хто вивчив другу мову з народження, такого потовщення не спостерігається.
  • Ще однією перевагою вивчення мови у свідомому віці є логічне сприйняття та побудова асоціативного ряду. Друга та третя іноземні мови особливо сприятливо впливають на розвиток головного мозку. Спеціалісти починають ефективніше працювати та дізнаватись новинки галузі
  • Особливістю сприйняття  інформації іншою мовою є мінімізація емоційних реакцій та прийняття раціональних рішень. Вчені довели, що відповіді на запитання мовою, котру людина лиш починає вивчати, є жорсткими та виваженими.
  • А у сучасному світі комунікація з іноземними партнерами є запорукою успішного бізнесу. Зараз не варто використовувати послуги перекладача на переговорах, адже Ви можете показати власну компетентність та освіченість.

Будьте продуктивними, удосконалюйте себе та йдіть до кращого. Ловіть момент, а Лінгвістичний центр Carpe Diem допоможе вивчити англійську, німецьку, польську та інші мови швидко та легко.