Telegram боти, які допоможуть вам вивчити англійську мову

Напевно, кожен з нас хотів би мати власного особистого робота! Він міг би виконувати всі наші доручення, навіть найнеприємніші. Він міг би готувати смачні страви для нас кожен день, прибирати вдома, водити машину. На жаль, на даний момент людство поки не дійшло до такого прогресу. Але чи знаєте ви, що вже є боти для вивчення англійської? З ними ви можете практикувати іноземну кожен день без стресу і без залежності від чийогось розкладу.

Що таке Telegram боти для вивчення англійської?

За допомогою бота можна вивчити англійську, не залишаючи месенджер. Програма дозволить дізнатися як звичайні, так і сленгові слова, поповнити свій словниковий запас фразами для повсякденного спілкування, вивчити правила мови, лексику. Бот надає посилання на популярні тексти англомовних письменників, допоміжні матеріали, працює перекладачами, дозволяючи швидко перевести російське слово на англійську або навпаки. Програма пропонує доступні уроки і правила англійської мови.

Переваги використання ботів для вивчення англійської мови:

  • Персональне навчання. У класі у вас обмежені можливості практикувати розмову один на один з викладачем і отримувати від нього зворотний зв’язок. Але з роботом-чатом ви отримуєте індивідуальну англійську практику.
  • Ігрове навчання і мотивація. Чат-програми – це така сама гейміфікація (кумедні функції і нагороди, які змушують вас відчувати себе в грі). Наприклад, користувачі виграють дорогоцінне каміння чи значки, якщо використовують бот для вивчення англійської. Ці функції роблять додаток цікавим і забавним. А коли нам цікаво, ми краще навчаємося.
  • Доступність 24/7. Всякий раз, коли ви відчуваєте, що хочете поговорити англійською, ваш чат-бот буде до ваших послуг. Ви отримаєте миттєву відповідь на будь-яке питання і можете брати участь декілька годин поспіль.
  • Немає критики, стресу,збентеження. Боти для вивчення англійської не будуть вас критикувати. Вони не закочують очі, не качають докірливо головою, коли ви робите помилку. Крім того, ви самі не будете відчувати себе збентеженим, якщо ви неправильно використовуєте або вимовляєте слово. Без критики і стресу ви із задоволенням будете практикувати вивчення англійської онлайн.

Кращі Telegram боти для вивчення англійської

Насамперед потрібно поліпшити свої граматичні навички та зрозуміти, наскільки добре ви володієте мовою. Ідеальним варіантом для цього стане @ThePirate_bot. Достатньо буде пройти невеликий тест і бот автоматично підбере граматичні вправи, що відповідають вашому рівню знання мови.

Також у багатьох спостерігаються розмовні труднощі. Рекомендуємо скористатися @ExactlyChatBot, який познайомить учня з живими вчителями англійської. Вони здатні дати відповіді на будь-які питання: розкажуть про англійський сленг, допоможуть з граматикою і лексикою.

Для закріплення отриманих знань потрібен досить яскравий приклад. Так, @slovarikbot миттєво здатний знайти кілька прикладів вживання того чи іншого слова в мультфільмах від студії Дісней. Даний бот – непоганий варіант для малюків, яким явно буде цікаво вчити лексику з мультиків.

Інтонація і вимова грає важливу роль, якщо хочеться, щоб оточуючі розуміли, про що ви говорите. @PronunciationBot був створений для підбору правильних наголосів. Достатньо буде відправити йому слово, пропозицію і у відповідь прийде повідомлення з вірною вимовою.

Щоб кожного дня отримувати нові знання і вивчати лексику, скористайтеся @LennyEnglishBot.

Телеграм канали для закріплення навичок вивчення англійської мови

Також слід звернути увагу на кращі телеграм канали для вивчення англійської:

  • Slang Bang! Цікавий канал зі сленгом та авторським підходом. Знайомтеся: Єлизавета Кукуленко, бакалавр лінгвістики англійської мови, живе на дві країни (Росію і Англію) і вже вісім років практикує репетиторство. У кожному пості вона вітає читачів по-новому: «Tsup guys!», «Hey!», «Hello everyone!», – публікує по п’ять тематичних виразів і розбирає їх на прикладі життєвих ситуацій. До речі, картинок в каналі немає – виключно сила тексту.
  • Позиціонують себе як «канал для тих, хто в черговий раз вирішив вивчити англійську мову». Насправді, граматики тут немає, є тільки ідіоми, які проілюстровані веселими ілюстраціями. Канал стабільно відправляє один стійкий вираз в день. Підійде тим, хто не проти за сніданком дізнатися, що small potatoes – це не тільки «маленька картопля», а й «дрібниця, яка не заслуговує на увагу».
  • Skyeng: англійська онлайн. Ще один ненав’язливий канал. Він оновлюється раз на кілька днів і тільки по найбільш цікавим приводам, таким як новий фільм від Marvel або дивовижний глюк гугл-перекладача. Можна одночасно дізнаватися про міжнародні новини, запам’ятовувати нову лексику і правила, отримувати безкоштовні онлайн-уроки. А ще дивитися відео з чарівним американцем, який переїхав до Москви і став театральним актором.

Таким чином, англійська мова у Телеграмі – це чудова можливість удосконалити свої навички та дізнатися багато чого нового в досить-таки інтерактивній формі.