Що таке курси бізнес англійської та кому вони потрібні?

Англійська мова вже давно стала мовою міжнародного спілкування за рахунок своєї простоти та лаконічності. Вона активно використовується не тільки в приватному житті, але і в діловому. Причому ділова або бізнес англійська має свою специфіку. Вільне володіння бізнес-лексикою англійської мови просто необхідне співробітнику, який працює з іноземними партнерами. Сам курс проводиться на базі школи англійської мови, його ведуть викладачі, які не просто володіють англійською досконало, але і знають специфіку та особливості ділової мови.

Чому варто вивчати бізнес англійська?

Бізнес курс англійської мови призначений для тих, хто працює в міжнародній компанії, з іноземними партнерами. У сучасному бізнес-співтоваристві англійська мова стає неодмінним атрибутом для ведення підприємницької діяльності та отримання престижної роботи.

Знання ділової англійської мови є сьогодні обов’язковою складовою професійного досвіду не тільки в міжнародних, але і в українських компаніях. Рекрутери сходяться в оцінці, що володіння навичком ділового спілкування іноземною мовою піднімає зарплату фахівця, в середньому, в півтора рази. Навіть на вакансію, де іноземна мова особливо не потрібна, роботодавці завжди віддадуть перевагу кандидату, що володіє англійською мовою.

Business english Львів – це також можливість влаштуватися на роботу в англомовній країні: Великобританії, США, Канаді чи Австралії. Більшість вакансій вимагають знання англійської на рівні Advanced або Upper Intermediate. При цьому деякі професії, не пов’язані з роботою в офісі (наприклад, бармен або лікар), не вимагають додаткового знання бізнес-лексики. Якщо ж в рамках ваших посадових обов’язків вам буде потрібно складати документи та листи англійською, виступати з доповідями або ж брати участь в нарадах, то знання ділової англійської сильно спростить ваше завдання і допоможе швидше адаптуватися в нових умовах роботи. Проте не виключений, звичайно, і варіант вивчити деякі специфічні терміни вже по ходу роботи за умови, що у вас є непогані базові знання мови.

Крім усього іншого, ділова англійська може також знадобитися і в особистих цілях. Наприклад, якщо ви цікавитеся світовою політикою, економікою і стежите за світовими новинами, бізнес-лексика допоможе вам краще орієнтуватися в інформації із зарубіжних джерел.

Організація тімбілдингу у Львові у вигляді вивчення англійської має свої переваги, а саме:

  • Уміння вільно спілкуватися з англомовними партнерами.
  • Уміння добре розуміти ділову усну англійську мову.
  • Здатність вирішувати спірні ситуації та знаходити компроміси.
  • Можливість відстоювати свої інтереси та свою точку зору.
  • Здатність доносити до партнерів вигоди від співпраці з вами.

Особливості бізнес курсів англійської мови

Бізнес-курс англійської мови орієнтований на запам’ятовування лексики, викорстання її у різних сферах бізнесу, і закріплення за допомогою вправ на виконання тих чи інших бізнес-завдань. У тому числі:

  • Підготовка бізнес-презентації.
  • Ведення переговорів.
  • Ведення ділового листування.
  • Спілкування телефоном.

Крім того, учасники курсів навчатимуться, як правильно проводити наради, відстоювати свою точку зору, розбиратися в посадові обов’язки, писати грамотні листи клієнтам і партнерам. Звичайно ж, це не повний список тем, що вивчаються в рамках курсу ділової англійської. Відповідно до запиту клієнта, мовні школи можуть запропонувати більш детальне вивчення того чи іншого аспекту, але за основу, як правило, беруться саме ці базові навички.

Крім того, що бізнес-лексика в цілому відрізняється від стандартної лексики англійської мови, окремі сфери бізнесу також говорять на своїй власній «мові», наприклад, фінанси, політика, юриспруденція і торгівля. Такий величезний запас словникової лексики за один курс бізнес-англійської охопити неможливо. І справа тут не тільки в часі. Основне завдання бізнес-курсу – навчитися виконувати бізнес-завдання, розмовляючи англійською мовою, при цьому специфічну лексику можна набрати пізніше і додати її до вже наявної міцної основи. Крім того, існує також можливість організування тімбілдингу Львів. Якщо вивчати іноземну повним колективом, це зробить його більш дружним та професійним.

Уроки бізнес-англійської мови дозволять слухачеві за кілька тижнів навчитися слухати та розуміти англійську ділову мову, активно вести переговори іноземною. Після закінчення курсу слухач зможе вести ділове листування відповідно до правил бізнес культури, складати ділову документацію.