Швидко чи якісно? Шляхи вивчення англійської мови

Сьогодні знання іноземних мов значно розширює горизонти для українців: як у професійному плані, так і в особистому. Високій рівень володіння мовою міжнародного спілкування допомагає в бізнесі, пошуці прибуткової роботи для спеціалістів, дає можливість отримувати відрядження за кордон та отримання дипломів міжнародного зразку.

Перш ніж шукати негайної відповіді на питання як швидко вивчити англійську мову самостійно, треба орієнтуватися на такі особисті параметри:

  • Рівень володіння мовою. Якщо ви знаходитеся в пошуці інформації як вивчити англійську мову за місяць з абсолютного нуля, вам будуть пропонувати безліч платних курсів та тренінгів, обіцяючи, що через 4 тижні ви будете розмовляти англійською краще за англійців. Критично та об’єктивно оцінюйте рівень власних знань. Ми у Школі Іноземних Мов CarpeDiem https://carpediem.lviv.ua/my-proponuiemo/english/ не обіцяємо моментального результату без зусиль, але допомагаємо клієнтам розуміти мову з її основ, вивчаємо разом мовну картину світу англійців та приділяємо максимум уваги живому спікінгу іноземною мовою, вчимо використовувати дієві комунікативні механізми.
  • Фінансові можливості та кількість вільного часу, який ви готові приділити навчанню або підвищенню своїх навиків. Наші викладачі орієнтуються на можливості клієнта та підбирають разом з ним оптимальні години та локацію для уроків, у режимі Skype в групі чи індивідуально. Тому за скільки часу можна вивчити англійську мову, залежить тільки від вас.
  • Власне інтуїтивне бажання вивчати мову. Пам’ятайте – будь яка людина, незалежно від віку та соціального статусу, повинна мати бажання навчатися, в іншому разі навіть найкращі викладачі будуть безсильні допомогти.

Швидко та легко вивчити розмовну англійську

Як швидко вивчити розмовну англійську мову, знають спеціалісти Центру CarpeDiem. Неодноразово було доведено, що живе спілкування з носіями мови або з тими, хто дуже добре її знає, значно підвищує успіх у досягненні високих рівнів знані іноземної мови. Не набридливе зубріння правил граматики, а яскраве спілкування, створення класичних та креативних мовних ситуацій, через які викладач знаходить ключик до розуміння потреб клієнта та веде його до нових вершин і досягнень.

Методи вивчення англійської мови

Як краще вивчити англійську мову у нашому центрі? Ми пропонуємо зручні варіанти для студентів, школярів, бізнесменів і тих, хто хоче підвищити свій рівень та отримати документ-підтвердження. Методи онлайн навчання в дистанційному режимі підійде мандрівникам, яким не сидиться на одному місці та серйозним людям, які просто цінують кожну хвилину вільного часу. Наші інтенсиви стимулюють на нові досягнення у зручному для клієнта форматі. Головне – ваше бажання навчатися, спілкуватися, розкритися у своєму щирому бажанні осягнути нові горизонти та стати ближче до своєї мрії.