ТОП-5 додатків для вивчення англійської

Багато хто з нас хоче вивчити англійську у Львові і знаходяться в пошуку найбільш зручних, простих і якісних додатків. З цієї статті ви дізнаєтеся про 5 мобільних додатків для вивчення англійської, з якими іноземну мову можна вчити у будь-який час та у будь-якому місці.

 

Кожен день розписаний похвилинно, а потрібно ще втиснути в свій щільний графік уроки англійської мови? Або вам не вистачає мовної практики і лексичний запас непогано було б поповнити?

«Немає часу» – сама нудна і банальна з усіх причин. Насправді навіть найбільш зайнята в світі людина може знайти в своєму розкладі час для практики англійської мови. Заняття не повинні бути довгими і виснажливими, а ось регулярними – обов’язково!

Зробити англійську мову доброю звичкою, повторювати слова і запам’ятовувати нові по дорозі на роботу або за чашкою кави вам допоможуть програми для вивчення англійської (та інших іноземних мов) для iOS і Android.

Voxy

Основна відмінність цієї програми від всіх інших в тому, що вона в режимі реального часу адаптується під ваші потреби і бажання. Хочете підготуватися до TOEFL у Львові ? Хочете вивчити фрази, які можуть стати в нагоді в подорожі? Хочете підготуватися до співбесіди? Будь ласка! Наставники, які є носіями мови, оперативно вам в цьому допоможуть. Крім того, додаток щодня оновлюється.

Words

Редакція Apple вважає цю програму кращою в категорії «Освіта» не випадково. База програми містить більше 8 тисяч слів, крім того, додаток доступний в офлайн-режимі. Головна перевага: програма адаптується до конкретного користувача і в завданнях і тестах пропонує саме ті слова, з якими раніше у вас виникали складності. Припустилися помилки при визначенні значення слова – ще кілька разів вам буде запропоновано саме це слово, поки ви не запам’ятаєте його.

Easy Ten

За допомогою програми ви зможете щодня поповнювати лексикон, запам’ятовуючи 10 нових слів. Додаток не вимагає великих витрат часу – досить приділяти в день 20 хвилин. Програма містить більше 20 тисяч англійських слів, допоможе вам удосконалювати вимову завдяки спеціальним тренажерам. Крім того, нові слова ви можете розділити по тематичним списками, відстежувати прогрес, що служить додатковим важелем мотивації.

Rosetta Stone

Ця програма допомагає запам’ятовувати нові слова завдяки асоціаціям. Програма оцінки вимови допоможе вам навчитися правильно вимовляти вивчені слова. Додаток доступний безкоштовно, але є і платні матеріали.

English Grammar in Use Activities

Програма від Cambridge University Press, яка допоможе вам вдосконалити граматичні навички. Використання артиклів, неправильних дієслів, іменників ви зможете довести до автоматизму.

Це допоміжні механізми, стануть прекрасним доповненням до мовних курсів у лінгвістичному центрі Carpe Diem. Телефонуйте і ми надамо детальну інформацію щодо навчання +38 (098) 816 56 10.