Співбесіда англійською-не проблема!

Принаймні точно не проблема для учасників тренінгу «Підготуйся до співбесіди англійською», який проводитеметься 19-20 травня  у Центрі Корпоративного навчання CarpeDiem.

На початку заходу учасники мають можливість повторити усю необхідну для співбесіди лексику. Викладачі CarpeDiem підготують для кожного спеціальні словнички з найпотрібнішими словами та словосполученнями. Обговорюючи різні можливі ситуації під час інтерв’ю, гості заходу із задоволенням практикуватимуть свою англійську.

«Спілкуючись з викладачем та іншими учасниками, довелося згадати чимало слів, а ще більше вивчити нових. Це дуже корисна практика, адже мова найкраще вивчається під час спілкування. Оскільки ми говорили конкретно про те, як здобути омріяну роботу, практично всі нові слова я зможу використати під час проходження співбесіди англійською, яка сподіваюся, відбудеться вже скоро», – ділиться враженнями від попереднього тренінгу Мар’яна.

Багато корисних порад для успішного проходження інтерв’ю учасники тренінгу почують від практикуючого рекрутера в сфері ІТ. Яким повинно бути ідеальне резюме, чи потрібно вписувати в резюме весь свій досвід роботи, на скільки рекрутери звертають увагу під час співбесіди на мову жестів, на ці та багато інших запитань було почуто зрозумілі відповіді.

В завершальній частині тренінгу керівник центру CarpeDiem Ксенія Сушко проведе майстер-клас з експрес вивчення усіх часів в англійській мові. Дана методика позволяє зрозуміти всю схему часів всього за кілька хвилин.

«Я чув чимало позитивних відгуків про Центр Корпоративного навчання CarpeDiem, та під час сьогоднішнього тренінгу переконався особисто, що це найкращі мовні курси у Львові. Особливо гарні враження в мене залишися після виступу Ксенії, яка так швидко і зрозуміло пояснила коли і який використовувати час. Адже з цим, напевне, в більшості людей, які вивчають англійську, є проблема», – під враженням розповідає учасник минулого тренінгу Роман.

Якщо ж Вам не вдалося до цього часу побувати на нашому тренінгу, але Ви б дуже хотіли – пишіть нам про це на електронну адресу cd@carpediem.lviv.ua, також пропонуйте теми для тренінгів та зустрічей, які б Вас цікавили.

З радістю організуємо їх для Вас!